Back to the point

Date & Time
20/04/2022 - 23/04/2022
All day

Adress
OrigIne
Dom S. Dubuissonstraat 60
Berkel-Enschot

 

Back to the point:

Een verdiepingscursus vanuit de Vedic Art die je mee neemt op de reis terug, vanuit expansie naar het punt van stilte.

Je kunt deelnemen als je de basis- en de vervolgcursus hebt gevolgd.

De cursus bied je gedurende vier dagen schildervoorstellen en teachings, om zo, samen met de teksten van de 17 Principes welke zijn beschreven door Curt Kallmann, verdieping te vinden in je creatieve werk. Tegelijkertijd is het ook een ‘reis’ die jou in jouw leven ook meer verdieping / verruiming brengt naar meer bewustzijn, naar meer bewust leven.

Een reis / proces, waar kunst en levenskunst samenvallen  …

De cursus Back to the point is verstillend, ze gaat voorbij woorden en gedachten; de teachings en ervaringen nodigen je uit, om meer en meer in het centrum van jouw stille punt te landen. En jezelf daar te ervaren vanuit je wezen, je essentie, je bron.

Verder ben je ook, zoals bij alle Vedic Art cursussen, helemaal vrij om te schilderen op jouw manier, in jouw ritme, in hoe jij het fijn vindt.

Je werkt gedurende de hele cursus door op 1 doek van een formaat dat voor jou als groot aan voelt (100×100 bijvoorbeeld? Of wat groter of wat kleiner?) Voel maar welk formaat voor jou past bij deze cursus op dit moment.

Daarnaast neem je wat kleinere doeken of papier extra mee om tussendoor op te werken als je dat wilt. Neem je eigen schildersmaterialen mee waarmee je graag werkt zoals verf, krijt, textuur, kleurpotloden, waskrijt enzovoort en een notitieboekje met jouw fijne pen om e.e.a. op te schrijven als je dat graag wilt. Ook een schetsblok maat A4 en enkele wat zachtere potloden, bv. B2 of B3, zijn fijn om mee te nemen.

Atelier tijden zijn van 09.30 uur tot 16.00 uur.

Je investering inclusief koffie, thee en wat lekkers, exclusief materialen, is € 275,-

Je brengt je eigen lunch mee en je eet op jouw zelf gekozen moment.

 

Je bent van harte welkom, mail contact@orig-ine.nl of bel / app 0619419297