Back to the point

Date & Time
20/10/2022
00:00

Adress
OrigIne
Dom S. Dubuissonstraat 60
Berkel-Enschot

Back to the point

Ik ben Ine van den Heuvel en ik verzorg VedicArt cursussen in Berkel-Enschot. In het sfeervolle atelier OrigIne creëer je jouw fijne eigen werkplek. Bij goed weer is er ook de mogelijkheid om in de tuin en/of tuinkamer te schilderen (of te zitten of liggen).

Back to the point is een ‘reis’ vanuit het Punt van Stilte naar expansie en v.v. Je kunt deelnemen als je de basis- en de vervolgcursus hebt gevolgd.

De cursus bied je gedurende vier dagen schildervoorstellen en teachings, om zo, samen met de teksten van de 17 Principes welke zijn beschreven door Curt Kallmann, verdieping te vinden in je creatieve werk. Tegelijkertijd is het ook een ‘reis’ die jou in jouw leven ook meer verdieping / verruiming brengt naar meer bewustzijn, naar meer bewust leven. Een reis / proces, waar kunst en levenskunst samenvallen.

De cursus Back to the point is verstillend, ze gaat voorbij woorden en gedachten; je landt meer en meer in het centrum van jouw stille punt. Om van daaruit weer expressie te geven. Verder ben je, zoals bij alle Vedic Art vervolg- en verdiepingscursussen, helemaal vrij om te schilderen op jouw manier, in jouw ritme, in hoe jij het fijn vindt.

Vier dagen, op 20, 21, 22 en 23 oktober 2022, van 09.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Investering € 275,-

Je kunt meer lezen op mijn website: https://www.orig-ine.nl  onder knop Vedic Art en Agenda. Aanmelden is het makkelijkst via mail contact@orig-ine.nl en telefonisch of app kan natuurlijk ook 0619419297

Je bent van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt.