Back to the Point

Date & Time
16/11/2023
09:30 - 17:00

Adress
OrigIne
Dom S. Dubuissonstraat 60
Berkel-Enschot

Ik ben Ine van den Heuvel en ik verzorg Vedic Art cursussen in Berkel-Enschot. In het sfeervolle atelier OrigIne creëer je jouw fijne eigen werkplek. Bij goed weer is er ook de mogelijkheid om in de tuin en/of tuinkamer te schilderen (of te zitten of liggen).

Back to the point is een ‘reis’ vanuit het stille punt naar expansie en v.v. Je kunt deelnemen als je de basis- en de vervolgcursus hebt gevolgd. De cursus bied je gedurende vier dagen inspiratie en schildervoorstellen, om zo, samen met de teksten van de 17 Principes welke zijn beschreven door Curt Kallmann, verdieping te vinden in je creatieve werk. Tegelijkertijd is het ook een ‘reis’ die jou in jouw leven meer verdieping brengt in bewuster leven. Een reis waarin kunst en leven samenvallen

De cursus Back to the point is verstillend, ze gaat voorbij woorden en gedachten. En je bent, zoals bij alle Vedic Art vervolg- en verdiepingscursussen, helemaal vrij om te schilderen op jouw manier, in jouw ritme, in hoe jij het fijn vindt.

Vier dagen achtereen op 16, 17, 18 en 19 november 2023 van 09.30 uur tot ongeveer 17.00 uur met een investering van € 295,-.

Wanneer je in de buurt overnacht dan kun je altijd in het atelier schilderen.

Je kunt meer lezen op mijn website: https://www.orig-ine.nl onder knop Vedic Art en Agenda. Aanmelden is het makkelijkst via mail contact@orig-ine.nl, telefonisch of app kan natuurlijk ook 0619419297

Je bent van harte welkom. Neem gerust vrijblijvend contact op als je nog vragen hebt.