Vedic Art Basiscursus

Date & Time
12/07/2021 - 16/07/2021
00:00

Adress
De Rosse
Blankenadijk 2a
Bathmen
Vedic Art Basiscursus

Vedic Art Basiscursus

12 t/m 16 juli Bathmen

Vedic Art is een wonderschone schildermethode die je via de 17 Vedische principes/stappen een reis laten maken door jezelf.

Sommige mensen worden alleen al diep geraakt bij het woord Vedic Art, anderen bij het idee om 5 dagen in stilte te schilderen en alle ruimte te hebben voor zichzelf. Of om eindelijk weer eens creatief te zijn in alle vrijheid. Niets hoeven te kunnen en laten komen zoals het komt is zo bevrijdend.

We zeggen niets over elkaars werk, ook niet over hoe mooi het is. De rijkdom daarvan ervaar je aan het eind van de week ten volle.
Het schilderen is in stilte, daarbuiten praten we. Ik ben aanwezig voor heldere en verhelderende gesprekjes vanuit Zijn. Geen therapie!

Een week voor jou om diep te ontspannen en bij je Zelf te komen. Wil je op een gegeven moment liever een wandeling of slapen? Doe het zoals goed is voor jou! Woon je verder weg? B&B’s in de buurt maken het tot een diepgaande vakantieweek voor jezelf.

Het is zo een voorrecht om vanuit Zijn Vedic Art te geven en mensen zo te zien genieten op de geweldige locatie in Bathmen. We hebben heerlijk veel ruimte, prachtige natuur en gelegenheid om even een dutje te doen of te wandelen.

Je bent welkom

meer info en inschrijven:  https://ritabouwman.nl/vedic-art-schilder-cursus-workshop/