Vedic Art Basiscursus

Date & Time
31/01/2022 - 04/02/2022
All day

Adress
De Bosbeek Bennekom
Bosbeekweg 19
Bennekom
Vedic Art Basiscursus

Midden in de Bennekomse bossen ligt het natuurvriendenhuis De Bosbeek, aan de rand van de Veluwe. De stilte maakt dat je hart sneller gaat kloppen zodra je het huis nadert.

Ga mee op ontdekking tijdens de basiscursus Vedic Art van 31 januari t/m 4 februari 2022 en leer aan de hand van de 17 principes stap voor stap in contact te komen met jouw creatieve proces. Het neemt je mee naar de bron van jouw creativiteit, maar ook je bewustzijn en je innerlijke wijsheid worden geopend. Ook als je denkt dat je helemaal niet creatief bent. Het proces is belangrijker dan het resultaat.

Vedic Art is ontwikkeld door Curt Källman, een Zweeds kunstenaar, die de wijsheid van de Veda’s gecombineerd heeft met kunst en creativiteit. Het is een vrije methode om je artistiek uit te drukken. De ’17 Principes van Kunst en Leven’ vormen de kern van Vedic Art.

Nieuwsgierig? Op mijn website vind je alle details, zoals kosten, overnachten etc. Heb je vragen? Mail dan naar info@vedicartstudio.nl. Wil je meedoen?  Meld je dan aan via www.vedicartstudio.nl of stuur een e-mail. Ik zie je graag op 31 januari 2022 in de bossen bij de Bosbeek voor een heerlijke schilderweek. Tot dan! Margot