Vedic Art Basiscursus

Date & Time
27/08/2022 - 31/08/2022
10:00 - 16:30

Adress
Zonnehoeve
Priempad 8
Zeewolde

☀️ EEN MAGISCHE REIS IN DE POLDER ☀️

Na de introductiedag, waar je hebt kennisgemaakt met de eerste vier principes, kun je alle zeventien principes al schilderend ervaren tijdens de basiscursus van vijf dagen. Bij elk principe worden poëtische teksten van Curt Källman doorgegeven. Je gaat uit het oordeel jouw koers volgen, spelen met kleuren en vrij-zijn van het resultaat.

GUN JEZELF EEN RETRAITE

Deze basiscursus wordt in 2022 op vijf aaneengesloten dagen aangeboden – in mei, augustus en september. We werken in de ruime en sfeervolle voormalige maalderij van boerderij Zonnehoeve in Zeewolde (Flevoland). Je keert elke dag terug naar jouw plekje waar je de kwast weer oppakt. Het werk dat gemaakt wordt laat je achter tot de laatste cursusdag.

In de omgeving zijn overnachtingsmogelijkheden, waardoor je los van je dagelijkse beslommeringen en afleidingen in het proces kan blijven.Zie het als een retraite.

LEVENSKUNSTENAARS
Zoals eerder aangegeven gaat het bij Vedic Art niet om het resultaat, maar om het proces waarin de kunstenaar in jou uitgenodigd wordt zich al schilderend te uiten.

De principes kunnen ook doorgetrokken worden naar het dagelijks leven. De Vedic Art beoefenaars gebruiken daarom ook wel de term ‘levenskunstenaars’.

Wil je uitgebreide informatie over de cursus, deelname en een mogelijk verblijf? Neem dan contact op voor meer informatieHet is niet persé nodig om eerst de introductiedag te volgen om de basiscursus te gaan doen.

Welkom op Zonnehoeve,
Margreet Renkers

KOSTEN
€277,- exclusief materiaal
• eigen lunch meenemen
• voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd

MEENEMEN
• zie de lijst met benodigdheden