Vedic Art Introductie-workshop

Date & Time
10/05/2022
All day

Adress
Vedic Art Atelier Josje Verton
Sluisweg 8
Sint Philipsland

 

Hallo! Je bent misschien geïnteresseerd in Vedic Art en twijfelt nog of je wel een hele cursus wilt volgen. Dan is het een goed idee om de Introductie-workshop te volgen.

Dit is één dag, waarin je kennis maakt met Vedic Art en de eerste  principes leert kennen. Deze 4 zijn de basis van alle creativiteit en zijn bedoeld om je klaar te maken om te gaan varen op “The River of Art”. Je kan ook zeggen dat je de tools krijgt om met je eigen creativiteit aan de slag te gaan. Je hoeft geen basiskennis te hebben en niets te ‘kunnen’  Als je al wel ervaring hebt met schilderen of andere vormen van creativiteit, kan je deze dag (of cursus) zien als ‘Boost’ voor je creativiteit.

Na deze dag kan je beslissen of je de rest van de Basiscursus ook wilt volgen en je daar evt. voor aanmelden. Niets moet, alles is goed. Deze eerste dag is misschien gewoon een heerlijke time-out voor je en dan zie je later wel weer verder…..

Ik geef de Introductie-Workshop op 2 locaties. In Arnhem (Gelderland) en Sint-Philipsland (Zeeland). Op beide locaties in kleine groepjes, ivm. corona. er is voldoende ruimte om afstand te houden. Je werkt in een mooi groot atelier en met mooi weer evt. buiten.

Nieuwsgierig geworden? Dan ben je welkom op 1 van de volgende data:

Sint Philipsland: 10 mei, 25 juli      Arnhem: 23 september

https://www.josjeverton.nl

Aanmelden via mail: montverton@gmail.com òf telefonisch: 0031-6-52834005