Vedic Art introductiedag

Date & Time
11/12/2021
10:00 - 16:00

Adress
Siza de Buitenplaats Arnhem
Marasingel 19
Arnhem
Vedic Art introductiedag

Vedic Art Introductiedag in Arnhem (Schuytgraaf) op 11 december van 10-16 uur.

Ontdek het creatieve talent in jou en doe mee op 11 december van 10-16 uur bij de Buitenplaats in Arnhem (Schuytgraaf). Schilderen helpt om je eigen unieke innerlijke stem te ontdekken. Door jezelf uit te drukken op doek gaan zowel je authentieke zelf als je innerlijke stem samenwerken en komt je intuïtieve stroom tot leven. De ’17 Principes van Vedic Art’ ondersteunen daarbij. Een vrije methode om je artistiek uit te drukken en het legt een link naar je creativiteit, je bewustzijn en de natuur.

Tijdens deze dag maak je in de ochtend kennis met de eerste vier principes van Vedic Art. In de middag is er voldoende ruimte om zelf te ervaren en te experimenteren. Je hebt geen schilderservaring nodig. Nieuwsgierig? Doe mee! Alle details staan op de website.

Meld je aan via http://www.vedicartstudio.nl of mail naar info@vedicartstudio.nl. Inschrijvingen voor 1 december krijgen 10,00 korting. Kosten €75,00 p/p inclusief alle materialen, zoals verf, kwasten en doeken. Lunch is niet inbegrepen. Tot 11 december!  Margot