Vedic Art Vervolgcursus.

Date & Time
12/10/2021
10:00 - 16:00

Adress
Sandra Meuldijk
Kreekdijk 45
Standdaarbuiten

Vedic Art Vervolgcursus.

Sandra Meuldijk
Kreekdijk 45, 4758TM Standdaarbuiten.

Cursusdata: Om de 2 weken op dinsdag. 12-10, 26-10, 09-11, 23-11 en 07-12-2021.

Als je geïnspireerd bent geraakt door het volgen van de Vedic Art Basiscursus kun je je inschrijven voor de vervolgcursus.

We gaan in 5 dagen nogmaals door de 17 principes van de Vedic Art heen. De kracht van de herhaling maakt dat de kennis die in je aanwezig is en al wakker geworden is in de basiscursus zich verder kan ontwikkelen. Omdat je nu al meer vertrouwd bent met de Vedische principes geeft dit een extra dimensie aan zowel het ontwaken van je creatieve talent als aan het ontwaken van je bewustzijn. Zodat het makkelijker is om de Vedic Art dieper te laten integreren.

Tevens krijg je in deze cursus de 17 extra toevoegingen van de principes van de Vedic art, en gaan we wederom door de spreuken van de principes uit de basiscursus.

Omdat je de principes al kent kun je nu zelf meer sturing geven aan, en een keuze maken uit, welke principes jij nog sterker wil ontdekken en ontwikkelen. Je bent dus vrijer om zelf te kiezen er zijn minder gerichte opdrachten.

In deze cursus breng je zelf de materialen mee waar jij op dat moment behoefte aan hebt. Er zijn minder richtlijnen wat betreft het aantal en het formaat van de schilderdoeken waarop je werkt of de keuze in acrylverf c.q. andere materialen om mee te werken.

Ik ben te bereiken via 06-29011178 of s.meuldijk@icloud.com.
Je bent van harte welkom.

Overige informatie en inschrijven kan via mijn website.