Vedic Art Basiscursus

Date & Time
06/10/2021 - 10/10/2021
10:00 - 16:00

Adress
Amarinde Helende Beelden Bergen op Zoom
Sappeurhof
Bergen op Zoom
Vedic Art Basiscursus

Je bent welkom voor de Vedic Art basiscursus bij Amarinde Helende Beelden.
Van 6 t/m 10 oktober 2021 in Bergen op Zoom.
Kijk voor deze en andere data even in de agenda op mijn website: http://www.amarinde.com/vedic-art/

Ik neem je mee over de rivier van de kunst, langs alle 17 principes van Vedic Art die jou naar jouw creatieve bron leiden.

Je wordt met inspirerende schildervoorstellen uitgenodigd om in beweging te komen met verf en penselen, je mag je handen in de verf steken en al onderzoekend jouw kleurenwereld verkennen. Je gaat ervaren wat er nog veel meer mogelijk is op je doek dan wat je tot nog toe vermoedde.

Vedic Art helpt jou je eigen manier van schilderen te ont-dekken en je vrijheid te vinden in het schilderen maar ook in je leven. Je mag los laten wat je niet dient en omarmen dat je vrij mag spelen en ervaren, uitproberen, genieten van de weg en blij worden van je schilderijen die spontaan oprijzen uit jouw eigen belevingswereld die in jouw onderbewuste ligt.

Je maakt contact met jouw eigen wijsheid, je levensvreugde en jouw creativiteit krijgt alle ruimte. Gun jezelf een hele week vrijheid, kom steeds dichter bij jezelf, twijfel niet langer maar doe gewoon wat je hart je ingeeft en doe mee met Vedic Art!

We werken in het gezellige, ruime atelier van Amarinde en jouw cursus krijg je aangeboden door een zeer ervaren Vedic Art teacher.

Hartelijke groet, Mireille van Amarinde Helende Beelden