TEACHER TRAINING

Vedic Art teacher zijn is een boeiende en avontuurlijke missie en geeft zowel jezelf als de deelnemers diepere inzichten en ervaringen in zowel kunst als het leven zelf.

Het is een voorrecht om de Vedische principes te leren kennen en ze door te kunnen geven. Deelnemers bloeien open, voelen zich vrijer in hun leven en kunnen hun faalangst meer en meer loslaten. Ze worden gelukkiger, moediger en vergroten hun creatieve verlangen.

De Teacher Training Vedic Art maakt je eigen verhouding tot de 17 principes duidelijker zodat jij op jouw beurt de condities kan scheppen( of: het kader kan neerzetten) waarbinnen anderen de ruimte ervaren om hun eigen weg naar creatieve expressie te vinden. Het zal je een dieper inzicht geven in het creatieve proces en hoe je het persoonlijk over kunt brengen naar anderen. Op deze manier ben je tegelijkertijd zowel leraar als leerling.

teacher training a&B

Deze Teacher Training is voor iedereen die zowel de Basiscursus als de Vervolgcursus heeft afgerond. Deze cursus geeft je toestemming om de Vedic Art Basiscursus te geven.

teacher training c

Teacher Training Vervolgcursus, alleen voor Vedic Art teachers.
Deze cursus geeft je toestemming om de Vervolgcursus te geven. Je krijgt de instrumenten om gesprekken te voeren met deelnemers over hun schilderijen en hun creatieve proces.  

Voorwaarde voor deelname (vanaf 2019) is dat je Teacher training A&B hebt gevolgd en dat je ervaring hebt met het geven van de Basiscursus (minimaal twee volledige basiscursussen). Ook volg je de Vervolgcursus nogmaals zelf als deelnemer, voordat je de Teacher Training C kunt bijwonen.

Prijzen

Investering voor de Teachertraining A/B is vanaf januari 2023 €1000 ( tot en met december 2022 €880). 
Voor de Teachertraining C is de bijdrage vanaf januari 2023 €700 ( t/m december 2022 €500).

teacher training - Kinderen en families

Deze cursus geeft je de mogelijkheid om cursussen Vedic Art voor kinderen en gezinnen te verzorgen. Deze Teacher Training is alleen voor Vedic Art teachers.